Blogger Templates

CONTACT DETAILS

E-mail : drzul83@gmail.com

KLINIK HAIWAN TAMAN EQUINE (HQ)

013-3344498 / 019-6585257


KLINIK HAIWAN & SURGERI I CITY S.ALAM (BRANCH)

03-58871721 / 013-3344855

FB : Tanya Sama Vet



































































































































































































































Cat's Breed

Cat's Breed

Monday, 18 April 2011

PET'Z POWWOW @ THE MINES


Assalamualaikum dan salam satu Malaysia buat semua... Phew...sebelum sy start membebel dan melalut-lalut ni... saya nak ambil kesempatan dlm blog sendiri menzahirkan setinggi-tinggi terima kasih kepada KELAB KUCING MALAYSIA kerana memberi peluang kepada kami untuk turut memeriahkan Petz PowWow 2011 di The Mines pada 16 dan 17 April 2011. Pak Khalid, Habbil, Has, Terri, Jai, Awe,Aiman dan semua...thanks a lot ya...we love you all yang sangat happening tu ( ^ _ ^ ).
                                                                                                               FROM : Dr Zul, Rizal dan Elya...

Ok...saya jugak nak amek kesempatan mengucapkan terima kasih kepada Dr Zue dan Dr Inn (Juri Import) yang sanggup datang dari jauh utk tumpang glamer...ekekeke...silap2...sori ye Kak zue & Inn...gurau semata2...Tanpa Kak Zue dan Inn...maka x vogue la sesi penjurian Pertandingan ye!  

Kalo korang nak tau...Dr Zue dan suami serta anaknya drive dr Melaka str8 to The Mines while Dr Inn ni pulak...dari Kluang,Johor drive str8 ke the Mines ya utk bersama-sama menjayakan Petz PowWow 2011 ni...meriah kan... [Sesapa nak contact Dr Zue~area Melaka or Dr Inn ~ area Kluang...sila la email saya ya...heheheh)

Ermm...mari melalut~ sepanjang berlangsungnya Petz PowWow ni...baru kami tahu bahawa di Malaysia ni ade ramai Breeder Kucing..wow...terkesima bile tgk diowang bawak stud masing-masing...ade yg rupe Brad Pitt, ada yg mirip Shah Rukh Khan...malah ade juga yg mirip Angelina Jolie...tapi semua versi kucing...seksi...korang ade??? xde kann...haaa..bace je lah ye! hahahah

Selain breeder..ada juga ahli KKM yang buat kerja-kerja amal menyelamatkan kucing2 terbiar dan dibesarkan dengan sempurna dan penuh kasih sayang...kagum saya melihat kesungguhan mereka...dan sesungguhnya kucing-kucing mereka sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan buat mereka...Sy respek korang...salute...[termenung sejenak~~~] hurmm...

Bertuanhnya say dan Dr Zul dapat melalui pengalaman ini...x sabar nak join lagi next time...moga2 kami dijemput lagi...heheheh...

By the way...kat atas tu ade sikit gambar2...sila la tengok ya...kalo nak lebih clear...click je gambar tu bg besar...x pun, masuk fb kami dan tengok puas2 ya...huhuhuhuh...nak tido dah...Daaaaaaaaaaaa...mwah. heheheh

2 comments:

Anonymous said...

Hi.kami skeluarga ada g Petz PowWow kat mines aritu & ada adopt kitten berusia 2bln & terus dapatkan vaksin kat booth Kitton Pet Service.Lepas ni bole jupe lg utk next appoinment bln depan.Harap bole dpt lg harga promosi..hehhehe

القط (Kitton) Pet Service said...

Ekekeke...ye ke ka...thanks support kami ye...insyaallah papehal akak call je kami ye..heheheh