Blogger Templates

CONTACT DETAILS

E-mail : drzul83@gmail.com

KLINIK HAIWAN TAMAN EQUINE (HQ)

013-3344498 / 019-6585257


KLINIK HAIWAN & SURGERI I CITY S.ALAM (BRANCH)

03-58871721 / 013-3344855

FB : Tanya Sama Vet



































































































































































































































Cat's Breed

Cat's Breed

Monday, 4 April 2011

CATS POW WOW!!!


Bersempena dengan pameran dan Fun Cat show ini, Kelab Kucing Malaysia dengan kerjasama dari Kitton Pet Services akan membuka booth untuk memberi peluang kepada semua pencinta kucing membawa kucing masing2 untuk divaksinkan.

Harga yang di tawarkan amatlah berpatutan.
Memandangkan permintaan yang tinggi kepada sesiapa yang bermina...t untuk menvaksin kucing2 kesayangan anda ini perlu mendaftar diri dengan jumlah kucing masing2.

Sebut Harga :
1. Vaccination (4 in 1) Harga Rm25 sekor kucing
(Harga Vet Klinik Lembah Klang antara Rm40 -RM55 )

2. Deworming (Broad spectrum- Grade A ) Harga Rm 5 - RM10 per cat
(less 5%)
Harga Vet Klinik Lembah Klang Rm15 & keatas

3. Ubat kutu, Hama & Kurap kering (Pour On) - Harga Rm 10 -15 per cat (less 5%)
Harga Vet Klinik Lembah Klang Rm 30 & keatas

Kitton Pet Services (Dr Zul) uga akan beri 2-3minit consultation secara percuma kepada pengungjung yg dtg membuat rawatan.
 Harga promosi untuk CATS POW WOW Event di The Mines Shopping sahaja...juga exclusive untuk ahli-ahli berdaftar KKM...jumpa di sanaaaaaaaaaaaa......yeaaahhaaaa :-P

9 comments:

Anonymous said...

bila ni & smpi bila?? kat mana??

DearCats said...

woah! mmg murah!

القط (Kitton) Pet Service said...

Heheheh...16 dan 17 April di The Mines Shopping Complex...dataran parkir berdekatan mines convention center tu ;-)

Anonymous said...

kalu nk neuter kucing bole buat skali ke??bape kos??

القط (Kitton) Pet Service said...

Insyaallah boleh...utk neuter harga kami berpatutan...sms sy di 0176598036 utk maklumat lanjut ya...cuma neutr x buat di booth nanti :-) kami akan buat di rumah kami :-)

Anonymous said...

macamana nk daftar ni??ms even 2 nanti ada cat for adoption kan??igt nak adopt cat pas2 trus nk g vaksin bole ke??

القط (Kitton) Pet Service said...

Nak daftar ape encik? kalo nak daftar sebagai ahli kelab kucing malaysia,sila click kat link ni ek http://www.malaysiacatclub.com/forms.html cats for adoption x pasti lak saya...tapi utk wat vaksinasi, rawatan kutu,kurap, mata dan telinga sure boleh :-) heheheh

Azyla Azrul said...
This comment has been removed by the author.
Azyla Azrul said...

Assalam..sy nk vaksin 2 eko meow sy..tertarik sgt ngn promosi rm25 tu..nak2..!tp nk tnye ni,kna daftar dlu pape ke,trus g kt booth dr. je? meow sy x penah vaksin lg..sbenanye de 4 eko tp carrier xde.. =(